Επίσκεψη της ΓΓ ΠΕΟ σε εργαζόμενους στις Βρετανικές Βάσεις

Επίσκεψη σε εργαζόμενους στις Βάσεις Ακρωτηρίου πραγματοποίησε την Δευτέρα 05/08/2024 η ΓΓ της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΠΕΟ.

Η ΓΓ της ΠΕΟ παρευρέθηκε σε συγκέντρωση εργαζομένων της εταιρείας Sodexo και εργαζομένων του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, μέλη της ΠΕΟ.

Η Σωτηρούλα Χαραλάμπους ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις θέσεις της ΠΕΟ στα σημαντικότερα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο την περίοδο αυτή όπως είναι μεταξύ άλλων η ΑΤΑ, το πέναλτι του 12% στις συντάξεις, καθώς και η φορολογική μεταρρύθμιση. Ανέλυσε επίσης τις θέσεις και τους στόχους του ταξικού συνδικαλιστικού Κινήματος στα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην Κύπρο.

Η ΓΓ της ΠΕΟ τόνισε παράλληλα την σημασία της οργάνωσης και της ενότητας των εργαζομένων για να μπορούν να δίνουν τους αγώνες με αποφασιστικότητα και επιτυχία.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΟ είχε συνάντηση και με την Διεύθυνση της Sodexo, με τον Γενικό Διευθυντή Τόνυ Ελευθερίου, την Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού Σοφία Χαραλάμπους και τον σύμβουλο της εταιρείας για Εργασιακά Θέματα Περικλής Περικλέους.

Η Διεύθυνση της Sodexo ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της εταιρείας, για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους όπως η εφαρμογή τριών Συλλογικών Συμβάσεων που καλύπτουν τους εργαζόμενους στα διάφορα Τμήματα της εταιρείας (Καθαρισμού, Εστιατορίων, Κέντρων Αναψυχής, Καταστημάτων) καθώς και για τα θέματα Ασφάλειας και Υγείας.

Την αντιπροσωπεία της ΠΕΟ αποτελούσαν επίσης ο Γ.Γ. της ΣΥΞΚΑ Νεόφυτος Ττιμινής, ο Χρίστος Χρίστου Ε.Γ. ΣΥΞΚΑ Λεμεσού και ο Μαρίνος Ευαγγελίδης Ο.Γ. ΣΥΞΚΑ Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ακρίβεια καλπάζει και η κυβέρνηση κόβει και τα ελάχιστα στοχευμένα...

Η κυβέρνηση αποφάσισε τον τερματισμό των στοχευμένων μέτρων επιδότησης της τιμής ηλεκτρικού ρεύματος και του μηδενικού ΦΠΑ σε συγκεκριμένα προϊόντα, με το επιχείρημα ότι...
Exit mobile version