Συνάντηση αντιπροσωπείας ΠΕΟ με νέο Γενικό Διευθυντή ΟΑΥ

👉 Αντιπροσωπεία της ΠΕΟ με επικεφαλής την Γενική της Γραμματέα, Σωτηρούλα Χαραλάμπους, και συνοδευόμενη από τον Κεντρικό Οργανωτικό της Ομοσπονδίας, Χρίστο Τομπάζο, τον Γενικό Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ, Νίκο Γρηγορίου, το Οργανωτικό Στέλεχος της ΣΗΔΗΚΕΚ, Νικόλα Πέτρου, και τον Τοπικό Γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ στον ΟΑΥ, Πέτρο Νεοφύτου, πραγματοποίησε συνάντηση με το νέο Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.

➡️ Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας συνεχάρη τον κ. Παπακωνσταντίνου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και εξέφρασε την ευχή πως θα υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ διοίκησης και ΠΕΟ.

📌 Κατά τη συνάντηση με τον ΓΔ του ΟΑΥ αναλύθηκαν οι θέσεις της ΠΕΟ για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του ΓεΣΥ και θέσαμε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη καθορισμού πρότυπων και ποιοτικών κριτηρίων για όλους τους παρόχους υγείας και ολοκλήρωσης συνολικού σχεδιασμού για τις ανάγκες σε υποδομές και υπηρεσίες υγείας (capacity planning).

📌 Επιπρόσθετα, επισημάναμε στον κ. Παπακωνσταντίνου τη πάγια θέση μας για μη κάλυψη μόνιμων εργασιακών αναγκών με τη μέθοδο της αγοράς υπηρεσιών. Υποδείξαμε επίσης την ανάγκη για ύπαρξη σωστού και δομημένου διαλόγου μεταξύ διοίκησης και συντεχνιών για επίλυση των ζητημάτων που αφορούν το προσωπικό, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θέση της ΠΕΟ είναι πως πρέπει τα ζητήματα διαφάνειας και αξιοκρατίας να τηρούνται ευλαβικά.

👊 Ο ΓΔ του ΟΑΥ ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της ΠΕΟ για τη διαχρονικά υπεύθυνη στάση της και εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

👊 Ακολούθως πραγματοποιήσαμε Γενική Συνέλευση με τα μέλη μας, κατά την οποία αναλύθηκαν διάφορα εργασιακά ζητήματα, με επίκεντρο το προτεινόμενο πιλοτικό πρόγραμμα τηλεργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ―

Υπέρ της συμφωνίας ανανέωσης της Σύμβασης για τους Ωρομίσθιους τάχθηκαν οι εργαζόμενοι

► Με ψηφοφορία και την συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της καταρχήν συμφωνίας Συντεχνιών και Υπουργείου Οικονομικών που αφορά την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης του Ωρομίσθιου Κυβερνητικού προσωπικού και των Ωρομίσθιων του ΟΚΥπΥ για τις χρονιές...

Η ΠΕΟ συμμετέχει στο Mani Fiesta στην Οστένδη

➡️ Αντιπροσωπεία της ΠΕΟ, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Σωτηρούλα Χαραλάμπους, συμμετέχει για πρώτη φορά στο Mani Fiesta το οποίο διοργανώνει το Κόμμα Εργατών Βελγίου. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου στην πόλη Οστένδη...

Διεθνή Ημέρα Ειρήνης

🚩 Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης το ΑΚΕΛ και οι Οργανώσεις του Λαϊκού Κινήματος (ΠΕΟ, ΠΟΓΟ, ΕΚΑ, ΕΔΟΝ) έχουν αποφασίσει τη διοργάνωση Κινητοποίησης/Εκδήλωσης σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης που...
Exit mobile version