Saturday, April 20, 2024

Δήλωση εγγραφής μέλους στην Συντεχνία ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ


    
     
   

Εγώ ο/η πιο πάνω, δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι μέλος της συντεχνίας ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ, και την εξουσιοδοτώ  ως συνδικαλιστικό μου εκπρόσωπο, να διαπραγματεύεται για μένα τη συνομολόγηση Συλλογικής Συμβάσης με τον Εργοδότη μου,  να με εκπροσωπεί νομικά τόσο στα Κυπριακά  όσο και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όπου χρειαστεί, για υπεράσπιση των εργασιακών ή εργατικών μου δικαιωμάτων, που πηγάζουν ή απορρέουν από εργατικές νομοθεσίες που θεσπίστηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία. Ως επίσης και όλες τις  Ευρωπαϊκές και άλλες νομοθεσίες ή οδηγίες που υπόγραψε ή υιοθέτησε η Κύπρος. Εξουσιοδοτώ επίσης τον Εργοδότη μου, όπως αποκόπτει κάθε μηνά από τον μισθό μου συνδρομή ύψους 1% και να το εμβάζει σε λογαριασμό της Συντεχνίας μου.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) στα πλαίσια της εναρμόνισης της με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και την Νομοθεσία 125(Ι)2018 σας ενημερώνει πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των μελών της.

Συγκεκριμένα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται με το παρόν έντυπο θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της παρούσας δήλωσης και θα διατηρηθούν μόνο για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο ως οι λειτουργικές και νομοθετικές ανάγκες της ΠΕΟ.

Νοείται πως για οποιεσδήποτε απορίες τυχόν έχετε αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου μας, στο www.peo.org.cy ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Συγκατάθεση για Αποστολή Ενημερωτικού Υλικού

Επιπρόσθετα και επειδή υπό την ιδιότητα σας του μέλους της  ΠΕΟ επιθυμούμε να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ομοσπονδίας μας και των Συντεχνιών της παρακαλώ σημειώστε συγκατάθεση σας πιο κάτω: