• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2014 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παιδική κατασκήνωση – πληροφορίες

27/4/13 ΤΟΥΡΝΟΥΑ FUTSAL ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Η Εργατική Νεολαία ΠΕΟ Λευκωσίας,διοργανώνει τουρνουά futsal προς τιμή της Εργατικής Πρωτομαγιάς , το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 8:30 πμ στα Γήπεδα του Δήμου Στροβόλου(πάρκο Αγ.Δημητρίου)

ΜΠΟΥΑΤ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 26ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ε.Ο.

Στις 22 Νοεμβρίου τα Επαρχιακά Γραφεία Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας και Πάφου πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία μπουάτ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται προς τιμή του 26ου Συνεδρίου της ΠΕΟ.

ΟΙ ΝEΟΙ ΕΡΓΑΖOΜΕΝΟΙ ΕΝAΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤHΣΕΙΣ

Το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ διοργάνωσε την Πέμπτη 28 Ιουνίου αγώνα ποδοσφαίρου με σύνθημα «Οι νέοι εργαζόμενοι ενάντια στις εξαρτήσεις». Ο αγώνας ποδοσφαίρου έγινε στα πλαίσια εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών.

 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μέσα σε κλίμα…αθλητοπρέπειας και σεβασμού των αντιπάλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στα Γήπεδα του «Nuevo Campo» τουρνουά FUTSAL που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας, προς τιμήν της επετείου της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Επιτυχημένη η συναυλία που διοργάνωσε το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ

 

 

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ

Η στήριξη και η αλληλεγγύη της ΠΕΟ προς τους λαούς που υποφέρουν είναι γνωστή και η δράση της για προσφορά βοήθειας στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, μεγάλη… 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ FUTSAL ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Λευκωσίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά Futsal προς τιμήν των εορτασμών της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

 

 

ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

«Το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ σε γενικές γραμμές λειτούργησε και φέτος μέσα σε ικανοποιητικά πλαίσια και έγιναν θετικά βήματα για την περαιτέρω δραστηριοποίηση του. Εκτιμούμε ότι υπό τις περιστάσεις και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα, υπάρχει αναβάθμιση στη δουλειά μας και αναπτύσσονται δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι την ανάγκη για συνεχή στήριξη από την πλευρά των Τμηματικών Συμβουλίων και των Συντεχνιών της προσπάθειας αυτής», είπε ο Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ, Πιερής Πιερή, στη διάρκεια συνεδρίας του Γραφείου που πραγματοποιήθηκε την 31η Ιανουαρίου. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το Επαρχιακό Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ Λευκωσίας πραγματοποίησε συνεδρία τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου για να κάνει απολογισμό της δράσης του τον χρόνο που πέρασε και να προγραμματίσει τις δραστηριότητες για το 2011.