• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

YOUTH IN ACTION

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού» πουδιοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια δραστηριοτήτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Youth in action. Το πρόγραμμα ξεκίνησε την 1η Απριλίου και έληξε στις 30 Ιουνίου 2013 με την παράδοση των youthpass στους συμμετέχοντες από τον Γραμματέα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Σταύρο Αντρέου.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με συμμετοχή περίπου 30 ατόμων, μαθητών και φοιτητών η διάλεξη-συζήτηση με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού». Η διάλεξη διοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια δραστηριοτήτωντου ευρωπαϊκού προγράμματος Youth in action. Η διάλεξη έγινε στις 30 Μαϊου 2013 στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας με ομιλητή τον Γραμματέα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ Σταύρο Αντρέου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 ΜΑΪΟΥ 2013

Μέσα από μια σεμνή και όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 24 Μαϊου 2013 στο Οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας  τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου- Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού». Η έκθεση διοργανώθηκε από το Ιστορικό Μουσείο της ΠΕΟ και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείωνκαι  του ευρωπαϊκού προγράμματος Youthinaction.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΕΟ

Το Ιστορικό Εργατικό Μουσείο και το Γραφείο Εργατικής Νεολαίας ΠΕΟ στα πλαίσια της Διεθνής Μέρας Μουσείων ( 18 Μάιου) και της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα YOUTH IN ACTION , διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας  με θέμα « Οι Συνθήκες Εργασίας των Νέων μέσα από το φακό του χρόνου-  Η αναγκαιότητα του συνδικαλισμού» την Παρασκευή 24 Μάιου και η ώρα 17:00 στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 24 Απριλίου 2013 στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας και η ώρα 7:30 μ.μ. η συζήτηση-διάλεξη με την εκπαιδευτή κ. Σωτηρούλα Γιασεμή στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Youthinaction με γενικό τίτλο «Οι συνθήκες εργασίας των νέων μέσα από το φακό του χρόνου» που θα πραγματοποιηθεί από την Εργατική Νεολαία και το Ιστορικό Εργατικό Μουσείο ΠΕΟ.

 

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Για την ΠΕΟ ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της νέας γενιάς και τις εργασιακές συνθήκες που υπόκεινται αποτελεί κομμάτι των ευρύτερων αγώνων της που διεξάγει διαχρονικά για προάσπιση των δικαιωμάτων της κυπριακής εργατικής τάξης.