• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΑΣΥΕΚ

 

 

MHNYMA ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ

 

Συνάδελφοι,

 

 

Εκ μέρους της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ σας μεταφέρουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα που διεξάγεται για υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, της συλλογικής διαπραγμάτευσης και του δικαιώματος για συμφωνημένους όρους εργασίας.

 

Καταδικάζουμε τις μονομερείς ενέργειες του Συνδέσμου Εργολάβων που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση υποσκάπτουν τις συλλογικές συμβάσεις και καταπατούν συμφωνημένους όρους εργασίας.

 

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό και στις Σχολικές Εφορείες μέλη της συντεχνίας ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ ενώνουν τη φωνή τους με τους αγωνιζόμενους απεργούς στην οικοδομική βιομηχανία και εκφράζουν την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στον ωραίο και δίκαιο αγώνα που διεξάγεται.

 

Ο αγώνας που δίνεται είναι αγώνας για υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλης της εργατικής τάξης στο τόπο μας.              

 

Ως ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ εισφέρουμε το ποσό των € 1.500.= (χίλια πεντακόσια μόνο) στο απεργιακό σας ταμείο και παράλληλα συνεχίζεται η διεξαγωγή του εράνου ανάμεσα στα μέλη της ΠΑΣΥΕΚ ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης στον Αγώνα σας.

 

Με συναδελφική αλληλεγγύη

 

 

Μιχάλης Αρχοντίδης

Γ.Γραμματέας

 

7/2/2013