• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Απάντηση ΠΕΟ στην ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου σχετικά με την απεργία στην οποία έχουν κατέλθει οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, εμφιάλωσης και διανομής υγραερίου της εταιρείας, δυστυχώς η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία της διαφοράς συνεχίζεται με διάφορους νομικισμούς και αυθαίρετους ισχυρισμούς.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ το 2023

Σε πρόσφατη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου - ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ), αποφασίστηκε η προκήρυξη εντός του 2023, του 33ου Παγκύπριου Συνεδρίου της Συντεχνίας, καθώς και των Επαρχιακών Συνεδρίων όλων των Τμημάτων της.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Αναστολή Απεργιακών μέτρων εργαζομένων
στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια

Οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις υγραερίου της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, αξιολόγησαν την επιστολή που εστάλη από το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας κατόπιν εντολών του Υπουργού Εργασίας Κυριάκου Κούσιου και ανέστειλαν τα απεργιακά μέτρα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Απεργία εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια

 

Οι εργαζόμενοι στην εμφιάλωση και διανομή υγραερίου της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια αποφάσισαν σήμερα να επανέλθουν σε επ’ αόριστον απεργιακά μέτρα ως ύστατο μέτρο για να προστατεύσουν τις θέσεις εργασίας τους και τους όρους εργοδότησης που προβλέπει η συλλογική τους σύμβαση.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Απεργία εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια

Οι εργαζόμενοι στην εμφιάλωση και διανομή υγραερίου της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια αποφάσισαν σήμερα να κατέλθουν σε απεργία ως ύστατο μέτρο για να προστατεύσουν τις θέσεις εργασίας τους και τους όρους εργοδότησης που προβλέπει η συλλογική τους σύμβαση.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΡΤ

Οι αποφάσεις που λήφθηκαν στη συνάντηση που έγινε για τους εργαζόμενους στην Εταιρεία NICOSIA PUBLIC TRANSPORT SERVICES AND OPERATIONS LTD (NPT)

ΑΡΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Άρση απεργιακών μέτρων στα λεωφορεία
Λευκωσίας – επανέναρξη των δρομολογίων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Συνεχίζονται τα απεργιακά μέτρα στα λεωφορεία Λευκωσίας

Οι απεργοί εργαζόμενοι στην εταιρεία Nicosia Public Transport πραγματοποιήσαν σήμερα πορεία προς τα υπουργεία Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Συνεχίζονται τα απεργιακά μέτρα στα λεωφορεία Λευκωσίας και Λάρνακας

Οι συνελεύσεις των απεργών στις εταιρείες Nicosia Public Transport και Larnaca Public Transport που πραγματοποιήθηκαν σήμερα 21/03/2022, αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών μέτρων που ξεκίνησαν από την Παρασκευή το μεσημέρι.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Συνεχίζονται τα απεργιακά μέτρα στα λεωφορεία Λευκωσίας και Λάρνακας

Οι συνελεύσεις των απεργών στις εταιρείες Nicosia Public Transport και Larnaca Public Transport που πραγματοποιήθηκαν σήμερα 19/03/2022, αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών μέτρων που ξεκίνησαν από χθες το μεσημέρι.