• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

29 ΣΥΝΕΔΡΙΟ 09/10/2004

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Π. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΟ

Εκ μέρους του Γ.Σ. της ΠΕΟ και των χιλιάδων μελών της Ομοσπονδίας μας μεταφέρω στο 29ο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ συναδελφικούς και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΟΜΙΛΙΑ ΑΘΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ ΣΤΟ 29o ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004

Έντιμε Κύριε Υπουργέ Συγκοινωνιών και Έργων Συνάδελφε Γενικέ Γραμματέα της ΠΕΟ Φίλοι εκπρόσωποι της Κ.Ε. και Ε.Ε. Λευκωσίας του ΑΚΕΛ Φίλοι Βουλευτές Φίλε Γενικέ Γραμματέα της ΕΚΑ Συνάδελφοι μέλη του Ε. Γρ. της ΠΕΟ Κύριε Διευθυντή Βιομηχανικών Σχέσεων Κύριε Έφορε των Συντεχνιών Συνάδελφοι Γ.Γ. των Συντεχνιών και Γρ. των Τμηματικών Συμβουλίων της ΠΕΟ Συνάδελφοι υπεύθυνοι των Γραφείων της ΠΕΟ Φίλοι Δικηγόροι της ΠΕΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ 29ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ 9.10.2004)

Το 29ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (Σ.Ε.Γ.ΔΑ.ΜΕ.ΛΙ.Ν. – ΠΕΟ), το οποίο συνήλθε σήμερα 9 Οκτωβρίου 2004, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας, ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα: