• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - 32 ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 32ον Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ, στις 11 Οκτωβρίου 2018, στη Λευκωσία.  Στο Συνέδριο έγινε εισηγητική ομιλία από το Γενικό Γραμματέα της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ συν. Άθω Ελευθερίου.  Χαιρετισμοί έγιναν από το Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ συν. Πάμπη Κυρίτση, εκ μέρους της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρίας Ζέτας Αιμιλιανίδου το χαιρετισμό κατέθεσε ο κύριος Χρίστος Μαληκκίδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, ο συν. Χασάν Φελέκ Πρόεδρος της Τουρκοκυπριακής Συνδικαλιστικής οργάνωσης DEVIS και από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας και Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Περιφερειακού Δικτύου Συνδικάτων Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης συν. Παναγιώτη Κοντουσιάδη.

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 32ον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Στις 11 Οκτωβρίου 2018, η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα Συνεδρίων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ στη Λευκωσία το 32ον Παγκύπριο Συνέδριο της με κεντρικό σύνθημα «Οργάνωση και Αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων». Την απόφαση πήρε τον περασμένο Ιανουάριο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ - 2018

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας Εργατοϋπαλλήλων Γεωργίας, Δασών, Μεταφορών, Λιμενεργατών, Ναυτεργατών και Συναφών Επαγγελμάτων Κύπρου ΠΕΟ (ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ), το 2018 θα πραγματοποιηθούν τα Επαρχιακά Συνέδρια όλων των Τμημάτων της, καθώς και το 32ον Παγκύπριο Συνέδριο της Συντεχνίας.