• +22866400
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 26ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 27/03/2012 το 26ο Παγκύπριο Συνέδριο της Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλους τους κλάδους που εκπροσωπεί η Συντεχνία

 

 

Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν ο Γ. Γραμματέας  και άλλα μέλη του Γραφείου της Π.Ε.Ο., εκπρόσωποι άλλων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, της Ο.Ε.Β., Λειτουργοί του Υπουργείου Εργασίας και ο Έφορος Συντεχνιών.

 

 

Το συνέδριο τίμησαν με τη παρουσία τους Συνδικαλιστές από αντίστοιχες Συντεχνίες της Ελλάδας οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των εργαζομένων και του κυπριακού λαού για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.

 

 

Κύρια εισηγητική ομιλία έγινε από τον Γ. Γραμματέα της Συντεχνίας συν. Χ. Πρατσή ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση της Συντεχνίας από το προηγούμενο συνέδριο μέχρι σήμερα. Το συνέδριο χαιρέτησε επίσης ο Γ. Γραμματέας της Π.Ε.Ο. συν. Πάμπης Κυρίτσης. Χαιρετισμό από μέρους της Υπουργού Εργασίας απηύθυνε ο κ. Ανδρέας Μυλωνά, Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας.

 

 

Μετά από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποίαν μίλησαν αρκετοί αντιπρόσωποι, το συνέδριο πήρε αποφάσεις για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα προβλήματα των εργαζομένων στους κλάδους της Συντεχνίας και καθόρισε τα πλαίσια της πολιτικής της Συντεχνίας.

 

 

Το συνέδριο τέλος εξέλεξε το νέο Δ. Συμβούλιο.

 

 

 

Για να δείτε την ομιλία του Γ.Γ ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ Χαράλαμπου Πρατσή πατήστε εδώ

 

Για να δείτε τον Χαιρετισμό Γ.Γ. ΠΕΟ,Πάμπη Κυρίτση πατήστε εδώ

 

Για να δείτε τον Χαιρετισμό της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο 26o Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΕΒΕΤΤΥΚ ΠΕΟ πατήστε εδώ

 

Για να δείτε την Γενική Απόφαση του συνεδρίου πατήστε εδώ