Διεθνής αλληλεγγύη και συμπαράσταση από τους εργαζόμενους στα συνδικάτα Ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προς τους Κύπριους εργαζόμενους.

 

14/03/2013 ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ RETUNSEE

 

ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

Διεθνής αλληλεγγύη και συμπαράσταση από τους εργαζόμενους στα συνδικάτα Ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προς τους Κύπριους εργαζόμενους.

 

Το Περιφερειακό Δίκτυο Συνδικάτων Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης – RETUN-SEE, με απόφαση που πήρε τον περασμένο Οκτώβριο, έχει ορίσει την 14η Μαρτίου 2013, Μέρα Δράσης και Αλληλεγγύης για τους Κύπριους εργαζομένους.

 

Στις 14 Μαρτίου όλες οι οργανώσεις μέλη του RETUN-SEE θα ενημερώσουν τα μέλη τους και τους εργαζόμενους στις χώρες τους για την κατάσταση των Κυπρίων εργαζομένων, θα εγκρίνουν σχετικό ψήφισμα και με διάφορες ενέργειες τους θα εκφράσουν τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.

 

Το κύριο σύνθημα της Μέρας Δράσης θα είναι «Ο αγώνας των Κυπρίων εργαζομένων είναι και δικός μας αγώνας». 

 

Στην Κύπρο η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ και η DEV-IS που είναι μέλη του RETUN-SEE θα πραγματοποιήσουν συνελεύσεις και επαφές σε τόπους δουλειάς όπου έχουν μέλη και θα τύχουν σχετικής ενημέρωσης από κοινές αντιπροσωπείες των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων.

 

Το βράδυ της 14ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση στο Σπίτι της Συνεργασίας παρά το Λήδρα Πάλας.  Στην εκδήλωση θα κατατεθούν ομιλίες από τον Άθω Ελευθερίου, Γ.Γ. της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ και το Mehmet Seis Πρόεδρο της DEV-IS και χαιρετισμό από τον Πάμπη Κυρίτση Γ.Γ. της ΠΕΟ.  Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα και δεξίωση.

 

Φεβρουάριος 2013

 

Για να δείτε την αφίσα πατήστε εδώ