Αγάπη και τρόφιμα προσέφερε η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου

Αγάπη και τρόφιμα προσέφερε η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου

Οι ανάγκες του κόσμου είναι πάρα πολλές και κυρίως σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνά λόγω των επιπτώσεων  της πανδημίας του κορονοϊού και ιδιαίτερα της ακρίβειας .

Δυστυχώς  η κυβέρνηση  συνεχίζει να αδιαφορεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και  ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι μας χαμηλοσυνταξιούχοι οι οποίοι για 11η συνεχή χρονιά,   η πλειοψηφία από αυτούς δεν πήραν το πασχαλινό επίδομα με τα κριτήρια που καθόρισε και φέτος η νέα κυβέρνηση . 

 Η ΕΚΥΣΥ και οι Λαϊκές Οργανώσεις Καϊμακλίου θέλοντας λοιπόν να στηρίξουν συνανθρώπους μας που είχαν άμεση ανάγκη ετοίμασαν και φέτος το Πάσχα πασχαλινά πακέτα και τα πρόσφεραν με όλη τους την αγάπη σε οικογένειες για να περάσουν τις γιορτινές μέρες με αξιοπρέπεια.

Η ΕΚΥΣΥ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια ιδιαίτερα στα γυναικεία στελέχη της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου για την συνεχή κοινωνική τους προσφορά καθώς και για τις ωραίες φλαούνες που ετοίμασαν και εμπλούτισαν το περιεχόμενο του πακέτου για τις ανάγκες των γιορτών.

13/4/2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ