ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΚΥΣΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι συνταξιούχοι μέλη της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας για τη δράση της Οργάνωσής τους κατά τη διάρκεια του 2013 στη διάρκεια διευρυμένης συνεδρίας που πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία.

  

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΚΥΣΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

                      

Η ΕΚΥΣΥ  εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Υπουργός Οικονομικών αρνείται επίμονα  το διάλογο .

Από τις 11 Ιουνίου  αναμένει συνάντηση 

 

Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι συνταξιούχοι μέλη της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας για τη δράση της Οργάνωσής τους κατά τη διάρκεια του 2013 στη διάρκεια διευρυμένης συνεδρίας που πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία.

 

Το 2013 ήταν μια χρονιά γεμάτη από έντονα διαβήματα και από μαζικές κινητοποιήσεις που διοργάνωσε η ΕΚΥΣΥ ενάντια στα δυσβάσταχτα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση σε βάρος τους και που επηρέασαν μέχρι και 30% το βιοτικό τους επίπεδο.

 

Η ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας εκφράζει την ικανοποίησή της και συγχαίρει τους συνταξιούχους για τη μαζική συμμετοχή τους στις επτά πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Οργάνωση παγκύπρια αλλά ιδιαίτερα για την μαζική συμμετοχή  και τη  εξαιρετικά πολύ μεγάλη συμβολή τους στο πολύ επιτυχημένο μαζικό παλλαϊκό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή 17 Συνδικαλιστικών και Κοινωνικών Οργανώσεων.

 

Η συνεδρία της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας εκφράζει ωστόσο την έντονη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Υπουργός Οικονομικών αρνείται επίμονα, αγνοώντας 12 επιστολές και υπομνήματα της ΕΚΥΣΥ και αθετώντας δέσμευσή του από τις 11 του Ιούνη για πραγματοποίηση συνάντησης με σκοπό τη συζήτηση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις αποφάσεις που κατά αυθαίρετο τρόπο πήρε το Υπουργείο του.

 

Έκθεση για τη πλούσια  δράση της ΕΚΥΣΥ κατέθεσε ο Γ.Γ. της Οργάνωσης Κώστας Σκαρπάρης και για τα Οργανωτικά αποτελέσματα έκθεση κατέθεσε ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Λευκωσίας Μάρκος Τσιηφτές.

 

Εκ μέρους του Τ.Σ. ΠΕΟ Λευκωσίας, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάμπος Ηρακλείδης, ο οποίος συνεχάρηκε ιδιαίτερα τους συνταξιούχους για τους αγώνες που συνεχίζουν να διεξάγουν μέχρι σήμερα.

 

Τέλος, βραβεύτηκαν οι Τοπικές Οργανώσεις που έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματα στον Οργανωτικό Τομέα:  Λυμπια ,Άγιος Επιφάνειος, Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Αγλαντζιά, Αγροκηπιά, Ακάκι, Ακρόπολη, Αλάμπρα, Αστρομερίτης, Γούρρι, Δασούπολη, Δευτερά, Ευρύχου, Κακοπετριά, Καμπιά, Κλήρου, Κοτσιάτης, Λακατάμια Κάτω και Πάνω, Μαλούντα, Μένοικο, Μιτσερό, Ορούντα, Παλιομέτοχο, Παλαιχώρι, Παλλουριώτισσα, Πέρα Χωριό Νήσου, Ποτάμι, Στρόβολος, Συν. Αγίου Μάμα, Συν. Ανθούπολης, Συν. Αποστόλου Ανδρέα, Συν. Άσπρες, Συν. Αυτοστεγάσεως Γερίου, Συν. Κόκκινες, Συν. Στρόβολος ΙΙ, Τεμπριά, Τσέρι και Φτερικούδι.

 

17.12.2013

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ