ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΥΣΥ ΠΑΦΟΥ

Oι συνταξιούχοι της Πάφου στηρίζουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Μαλά.   Αυτή είναι η απόφαση της διευρυμένης συνεδρίας της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΚΥΣΥ Πάφου η οποία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012  και στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 στελέχη εκπροσωπώντας όλες τις τοπικές οργανώσεις της ΕΚΥΣΥ στην Πάφο. Στην συνεδρία παρευρέθηκε και μίλησε στους συνταξιούχους ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Μαλάς. Αφού εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό του προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας και αφού τους συγχάρηκε για την πολύ μεγάλη τους προσφορά προς την κυπριακή κοινωνία τους διαβεβαίωσε ότι αν εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας στις προτεραιότητες του θα είναι η περαιτέρω  ενίσχυση  των δικαιωμάτων των συνταξιούχων με στόχο να βελτιωθεί  περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο και η ποιότητα ζωής τους.

 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΥΣΥ ΠΑΦΟΥ

 

 

Oι συνταξιούχοι της Πάφου στηρίζουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο Σταύρο Μαλά.   Αυτή είναι η απόφαση της διευρυμένης συνεδρίας της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΚΥΣΥ Πάφου η οποία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012  και στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 στελέχη εκπροσωπώντας όλες τις τοπικές οργανώσεις της ΕΚΥΣΥ στην Πάφο. Στην συνεδρία παρευρέθηκε και μίλησε στους συνταξιούχους ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Μαλάς. Αφού εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό του προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας και αφού τους συγχάρηκε για την πολύ μεγάλη τους προσφορά προς την κυπριακή κοινωνία τους διαβεβαίωσε ότι αν εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας στις προτεραιότητες του θα είναι η περαιτέρω  ενίσχυση  των δικαιωμάτων των συνταξιούχων με στόχο να βελτιωθεί  περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο και η ποιότητα ζωής τους.

 

Η συνεδρία της ΕΚΥΣΥ ασχολήθηκε και με τα εξαιρετικά αποτελέσματα του οργανωτικού και οικονομικού πλάνου με βάση  έκθεση που κατέθεσε ο Επαρχιακός Γραμματέας Ανδρέας Χριστοδούλου. Ομιλία για την δράση της ΕΚΥΣΥ  για το 2012 όσον επίσης και για την θετική πορεία που είχαν οι συνταξιούχοι κατά την περίοδο της διακυβέρνησης τους Δημήτρη Χριστόφια ανεξαρτήτως των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης. Ο Γ.Γρ. της ΕΚΥΣΥ ζήτησε από τα στελέχη της Οργάνωσης του να στηρίξουν την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψήφιου Σταύρου Μαλά για να μπορεί να υπάρχει ελπίδα τόσο για την επίτευξη λύσης στο κυπριακό πρόβλημα, όσο και για το    γρήγορο  ξεπέρασμα της κρίσης για να μπορούν να υλοποιηθούν και οι στόχοι της οργάνωσης του.

 

Των εργασιών της συνεδρίας προήδρευσε ο βετεράνος συνδικαλιστής Λάμπρος Γονατάς ενώ στο τέλος έγινε και η βράβευση των πιο κάτω τοπικών οργανώσεων οι οποίες κάλυψαν τον στόχο της σύνδεσης μελών ή και του λαχείου του Κεντρικού Συμβουλίου. Οι οργανώσεις είναι: Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας, Κισσόνεργας, Χλώρακας, Τσάδας, Μουττάλλου, Πωμού, Αγ. Μαρίνας, Παναγιάς, Νατάς, Μεσόγης, Χολετριών, Τρεμισθούσας, Πόλής Χρυσοχούς, Στρουμπιού, Πύργου, Επισκοπής, Θελέτρας, Κάτω Πάφου, Αμαργέτης, Στενής, Σίμου, ΄Ινιας και Τίμης.

 

Τα  στελέχη της ΕΚΥΣΥ  ύστερα από σύντομη αναφορά που έκανε ο Ε.Γρ. της Οργάνωσης  για την  μεγάλη προσφορά  του αείμνηστο Γιάννου  Ανασταση  τήρησαν μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του.

 

ΕΚΥΣΥ

Λευκωσία 28/12/2012

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ