ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΚΥΣΥ

Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα που αρχίζουν οι συνταξιούχοι για την υπεράσπιση των κατακτήσεων τους αρχίζει η ΄Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων (Ε.ΚΥ.ΣΥ.).

 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΚΥΣΥ

 

 

Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα που αρχίζουν οι συνταξιούχοι για την υπεράσπιση των κατακτήσεων τους αρχίζει η ΄Ενωση Κυπρίων Συνταξιούχων (Ε.ΚΥ.ΣΥ.).

 

Για το σκοπό αυτό έχει κυκλοφορήσει δελτίο εισφοράς προς €2 και απευθύνεται προς όλους τους συνταξιούχους και κάθε προοδευτικό άνθρωπο. Εισφορές μπορούν να γίνουν και με κατάθεση στο Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΚΥΣΥ που διατηρεί στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Εργαζομένων Κύπρου Λ.Τ.Δ. (ΣΤΕΚ) Αρ. Λογαριασμού ΙΒΑΝ: CY93-0070 6910 0000 0000 4000 1692. Οι εισφορές μπορούν να γίνουν μέσω όλων των Συνεργατικών Ιδρυμάτων και Εμπορικών Τραπεζών.

 

H ΕΚΥΣΥ εκφράζει την πεποίθηση ότι οι συνταξιούχοι και γενικά ο Κυπριακός Λαός κατανοούν και αντιλαμβάνονται πλήρως τις πολύ δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μετά τις καταστροφικές συμφωνίες στο Eurogroup στις 15 και 25 Μαρτίου και τις αυθαίρετες και απαράδεκτες αποφάσεις της Κυβέρνησης που επηρεάζουν  αρνητικά τους χαμηλοσυνταξιούχους. Γι’ αυτό λοιπόν η ΕΚΥΣΥ δεν μπορεί να αποδεκτεί κατάργηση του Πασχαλινού Επιδόματος, μείωση των συντάξεων, επιβολή τέλους στη μέχρι σήμερα δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και της φορολογίας της οικίας ακόμη και των χαμηλοσυνταξιούχων.

 

Ως εκ τούτου η ΕΚΥΣΥ πρωτοστατεί και  προγραμματίζει μέτρα  αγώνα με κινητοποιήσεις και ότι άλλο χρειαστεί   και απαιτεί:

 

–         Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις των συνταξιούχων

–         Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις

–         Κάτω τα χέρια από τους συνταξιούχους μας

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 

ΕΚΥΣΥ

17/5/2013

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ