Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΚΥΣΥ Δερύνειας

Πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 20 Μαρτίου  η καθιερωμένη  ετήσια γενική συνέλευση των συνταξιούχων της  ΕΚΥΣΥ  Δερύνειας .

Ο Τοπικός Γραμματέας της Οργάνωσης Κυριάκος Άσπρου κατέθεσε έκθεση για την πλούσια δράση της οργάνωσης του ενώ  τη συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Δερύνειας  Άντρος Καραγιάννης ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Κύριος ομιλητής στην συνέλευση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων Κώστας Σκαρπάρης  οποίος αφού ενημέρωσε τους συνταξιούχους για τη δράση της οργάνωσης του κατά το χρόνο που πέρασε , ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ότι η  υπομονή των  συνταξιούχων έχει  εξαντληθεί και ως εκ τούτου  η ΕΚΥΣΥ  θα επιμένει να έχει συναντήσεις το συντομότερο δυνατό  με τους αρμόδιους Υπουργούς   Εργασίας ,Υγείας και Υφυπουργό Πρόνοιας   ούτως ώστε να τεθούν εκ νέου τα προβλήματα που υπάρχουν    και παραμένουν άλυτα με ευθύνη της Κυβέρνησης , με την απαίτηση να επιλυθούν.

Οι συνταξιούχου Δερυύνειας πέραν από τα προβλήματα που εκκρεμούν για τα όποια μίλησε ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ , εκφράσανε και έντονα παράπονα για το μεγάλο κόστος που έχουν για την ανανέωση των ασφαλειών  και κυκλοφορίας των αυτοκίνητων τους  όπως επίσης και για το κόστος που έχουν για την αγορά φαρμάκων μέσω του ΓΕΣΥ. Παράπονα  εκφράστηκαν και για την μεγάλη καθυστέρηση  και ταλαιπωρία που υφίστανται για να εξυπηρετηθούν από το νοσοκομείο Αμμοχώστου .

Τέλος η συνέλευση στην οποία παρευρέθηκε και ο Επ. Γραμματέας   Γ. Σωτηρίου εξέλεξε και την νέα τοπική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από τους Κυριάκος Άσπρου, Θέμης Ζαννούπας, Θωμάς Γιασεμή, Λευτέρης Καραίσκος, Γεώργιος Κοντογιώργης, Τασούλα Σάββα ,Ειρήνη Γεωργίου και Ντίνα Ζάνη.

21 /03/2023

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ