Η ΕΚΥΣΥ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Η δοτικότητα, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και ο εθελοντισμός είναι συνώνυμα με το Σπίτι της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου και τα στελέχη της που πάντα βρίσκονται στο πλευρό όποιου χρειαστεί βοήθεια.

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις γιορτές η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου μοίρασε απλόχερα αγάπη αλλά και τρόφιμα σε άπορες και φτωχειές οικογένειες. «Φέτος δώσαμε περισσότερα πακέτα από πέρυσι γιατί οι οικογένειες που ζουν την ανεργία  και τη φτώχεια είναι δυστυχώς περισσότερες, λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, φέτος βοηθήσαμε με τα πακέτα αγάπης 65 οικογένειες», μας είπε η Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου Σταυρούλα Φιλίππου. Όπως μας εξήγησε, η ετοιμασία των πακέτων αγάπης, τα οποία περιείχαν τρόφιμα, κρέας αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκά, έγινε χάριν στην εθελοντική εισφορά. «Πάρα πολλοί άνθρωποι, συνταξιούχοι και μη, βοήθησαν όσο μπορούσαν, είτε οικονομικά είτε φέρνοντας τρόφιμα, ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε τα πακέτα και να βοηθήσουμε τις οικογένειες αυτές να περάσουν όμορφες γιορτές», ανέφερε η Σταυρούλα Φιλίππου και ευχαρίστησε όλους για την προσφορά τους.

Τα πακέτα δόθηκαν στις 23 Δεκεμβρίου και οι οικογένειες που τα δέχτηκαν ευχαρίστησαν συγκινημένες την ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου που στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

5 Ιανουαρίου 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ