Η ΕΚΥΣΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Η ΕΚΥΣΥ τίμησε την γιορτή της Μάνας

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) και το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ σε συνεργασία με την ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου, έχει καθιερώσει να τιμά τη γιορτή της Μάνας με την πραγματοποίηση εκδήλωσης. Την περασμένη Τετάρτη 4 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ξανά η ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Μάνα, μετά από δύο χρόνια αδυναμίας εξαιτίας των μέτρων για περιορισμό της πανδημίας, στο Οίκημα «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βορείου Πόλου Καϊμακλίου. Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη αφού το Οίκημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Στην εκδήλωση ομιλήτρια ήταν η Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους και απηύθυναν χαιρετισμούς η Μαρίνα Κούκου Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ, η Σεβκιούλ Ουλουτάγκ, Γραμματέας του Τμήματος Γυναικών της Τουρκοκυπριακής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης DEV-IS και ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από την Γραμματέα της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου Σταυρούλα Φιλίππου.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με ειδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Μάνα από την χορωδία της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου. Η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου φρόντισε να τιμήσει όλες τις Μάνες με ένα αναμνηστικό δώρο.

5/5/2022

 

EKYSY giortimanas22

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ