ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Ύστερα από τις αυθαίρετες και απαράδεκτες αποφάσεις της Κυβέρνησης για  την σχεδόν κατάργηση του πασχαλινού επιδόματος, της σημαντικής μείωσης της ειδικής χορηγίας που δικαιούνται οι συνταξιούχοι με εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας, της πληρωμής τέλους για κάθε επίσκεψη στα κρατικά νοσηλευτήρια και της φορολόγησης ακόμη και της οικίας των συνταξιούχων είναι αναγκαίο η ΕΚΥΣΥ να προγραμματίσει μέτρα αγώνα για την υπεράσπιση των κατακτήσεων μας

 

ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

 

 

Η ΕΚΥΣΥ προγραμματίζει διευρυμένες συνεδρίες των Επαρχιακών

Επιτροπών και περιφερειακές συσκέψεις

 

Ύστερα από τις αυθαίρετες και απαράδεκτες αποφάσεις της Κυβέρνησης για  την σχεδόν κατάργηση του πασχαλινού επιδόματος, της σημαντικής μείωσης της ειδικής χορηγίας που δικαιούνται οι συνταξιούχοι με εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας, της πληρωμής τέλους για κάθε επίσκεψη στα κρατικά νοσηλευτήρια και της φορολόγησης ακόμη και της οικίας των συνταξιούχων είναι αναγκαίο η ΕΚΥΣΥ να προγραμματίσει μέτρα αγώνα για την υπεράσπιση των κατακτήσεων μας.

 

Ως πρώτο μέτρο αντίδρασης η ΕΚΥΣΥ προγραμματίζει διευρυμένες συνεδρίες των Επαρχιακών της Επιτροπών ως εξής:

Λευκωσία: Τρίτη 28 Μαϊου 2013 και ώρα 8.45π.μ. στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας.

Λεμεσός:   Τετάρτη 29 Μαϊου και ώρα 8.45π.μ. στο οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού.

Πάφος:     Παρασκευή 31 Μαϊου και ώρα 8.45π.μ. στο οίκημα της ΠΕΟ Πάφου.

 

Η ΕΚΥΣΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου προγραμματίζει διευρυμένες περιφερειακές συσκέψεις  στελεχών της με τη συμμετοχή των Τοπικών της Οργανώσεων ως εξής:

 

Περιφέρεια Κιτίου: Πέμπτη 23 Μαϊου και ώραν 10π.μ. στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Κιτίου με συμμετοχή των Τοπικών Οργανώσεων Δρομολαξιάς και Συν. Δρομολαξιάς, Περβολιών, Μενεού, Τερσεφάνου, Μαζωτού, Καλού Χωρίου, Κοφίνου, Κιτίου και Συν. Κιτίου.

 

Περιφέρεια Αραδίππου: Σάββατο 25 Μαϊου και ώραν 10π.μ. στο οίκημα του Ερμή Αραδίππου με συμμετοχή των Τοπικών Οργανώσεων Αθηένου, Συν. Ορόκλινης, Ορόκλινης, Αγ. Ανάργυροι Α΄, Συν. Κοκκίνων, Πύλας, Λειβαδιών, Σωτήρος, Τουρκ. Σκάλας, Συν. Καμάρες Α΄και Αραδίππου.

 

Περιφέρεια Δερύνειας: Πέμπτη 30 Μαϊου και ώραν 10π.μ. στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Αγ. Γεωργίου-Αχερίτου-Βρυσούλλων με συμμετοχή των Τοπικών Οργανώσεων Ορμήδειας, ΑΗΚ, Ξυλοφάγου, Λιοπέτρι, Σωτήρας, Δερύνειας, Παραλιμνίου, Αγ. Νάπας, Ξυλοτύμπου, Δασάκι Αχνας, Βρυσούλλες, Αυγόρου και Φρενάρους.

 

Στη συνεδρία στην οποία θα παρευρεθεί και ο Γ.Γρ. της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης θα γίνει εκτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας του Οργανωτικού Πλάνου 2013 και οι τοπικές οργανώσεις που θα καλύψουν το στόχο της σύνδεσης πέραν από το 90% θα βραβευθούν.

 

Η παρουσία των στελεχών και μελών των Τοπικών Επιτροπών και η εκπροσώπηση όλων των τοπικών οργανώσεων είναι αναγκαία.

 

ΕΚΥΣΥ

10/5/2013

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ