ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ

Η ΕΚΥΣΥ  εκφράζει την μεγάλη της ανησυχία για τον σχεδιασμό που έγινε μέχρι σήμερα για τους εμβολιασμούς για  αντιμετώπιση του  COVID-19 και για την υποχρέωση  εγγραφής  ηλεκτρονικά  από τους ηλικιωμένους .

Η ΕΚΥΣΥ τονίζει ότι πρέπει να  βελτιωθεί  η εκστρατεία ενημέρωσης του Υπ. Υγείας  και να βοηθηθούν οι ηλικιωμένοι ώστε να διευθετήσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους. 

 Η διαδικασία που ακολουθείτε  ωστόσο  ,δηλαδή όποιος προλάβει ,   θεωρούμε ότι δεν είναι η πρέπουσα για τους ηλικιωμένους 80 χρονών και άνω  οι οποίοι δεν έχουν την ικανότητα από μόνοι  τους να χειριστούν τα ηλεκτρονικά μέσα .

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι  διευθέτησης ραντεβού για εμβολιασμό μέσω στοιχείων που έχουν και οι προσωπικοί γιατροί όπως και το Τ. Κ. Ασφαλίσεων και κατά συνέπεια μπορεί να γίνει προγραμματισμός   για τους εμβολιασμούς. .

Η ΕΚΥΣΥ θεωρεί ότι η κυβέρνηση οφείλει να ενεργήσει με τρόπο ώστε να  εξασφαλιστούν το συντομότερο περισσότερα εμβόλια  και να γίνονται οι  εμβολιασμοί και σε περιφερειακά κέντρα υγείας για να διευκολύνονται οι ηλικιωμένοι .

15 ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ