Συνέδριο ΕΚΥΣΥ Πάφου

Στην Πάφο η ΕΚΥΣΥ πραγματοποίησε το Επαρχιακό της Συνέδριο στις 30 Ιανουαρίου με κύριο ομιλητή τον Γ.Γ. της Οργάνωσης Κώστα Σκαρπάρη, ο οποίος ενημέρωσε τους συνέδρους για τη δράση της για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι σύνεδροι κάκισαν την απαράδεκτη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη ο οποίος μετά την Πανσυνδικαλιστική κινητοποίηση των εργαζομένων για την ΑΤΑ ειρωνεύτηκε την Γ.Γ. της ΠΕΟ, της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του τόπου, αναφερόμενος στο πρόσωπό της ως «μια κυρία που φωνασκούσε», τη στιγμή που την παναπεργία διοργάνωσαν 12 συνολικά Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και σε αυτήν μίλησαν οι επικεφαλής όλων των Συντεχνιών.

Ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ αναφέρθηκε επίσης στην ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης η οποία τα τελευταία χρόνια με την απραξία και απροθυμία της, άφησε τα προβλήματα να ταλαιπωρούν και να βασανίζουν τους ηλικιωμένους.

Στο συνέδριο απεύθυναν χαιρετισμούς ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντής και εκ μέρους της ΠΕΟ Πάφου ο Νίκος Σαββίδης.

Για τα οργανωτικά αποτελέσματα ενημέρωση έγινε από την Ελένη Ευριπίδου Χατζιάντωνα ενώ των εργασιών του Συνεδρίου προήδρευσε ο Αντρέας Χριστοδούλου. Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Πάφου Βαλεντίνος Φακοντής και ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάφου Κωστάκης Θεοδώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ