ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΥΣΥ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα προβλήματα των συνταξιούχων δυστυχώς παραμένουν χωρίς επίλυση, παρά τα επανειλημμένα διαβήματα της ΕΚΥΣΥ. Αυτή είναι η διαπίστωση των προσφύγων συνταξιούχων της ΕΚΥΣΥ Καρμιώτισας κατά την συνέλευση τους που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Ο Γ.Γ της ΕΚΥΣΥ Κ.Σκαρπάρης ο οποίος παρευρέθηκε με τον Ε.Γ. Π.Παντελίδη ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα πάρα πολλά διαβήματα που έγιναν από την ΕΚΥΣΥ σε 4 Υπουργούς για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων, ωστόσο δυστυχώς η αντίδραση τους δεν ήταν θετική . Η συνέλευση ευχαρίστησε θερμά την επιτροπή και τον Γραμματέα της Παναγιώτη Πιέρου που παρόλες τις πολύ αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο Συνοικισμό Καρμιώτισας λόγω και της πανδημίας , κατάφεραν να κρατήσουν δυνατή την τοπική Οργάνωση η οποία με την εκλογή της νέας τοπικής επιτροπής θα εντείνει περαιτέρω την δραστηριότητα της προς όφελος των προσφύγων συνταξιούχων του Συνοικισμού.
Η τοπική επιτροπή είναι Παναγιώτης Πιέρου, Ναυσικά Πιέρου , Θούλλα Παπαμιχαήλ, Ανθούλα Κουλουμά , Φρόσω Κυριάκου , Αγγέλα Σοφοκλέους και Αντης Προκοπίου

7 .6.2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ