ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΥΜΠΙΩΝ

Κατάμεστο από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ήταν το νέο οίκημα της Ολυμπιάδας Λυμπιών το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΚΥΣΥ.

Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη δράση της Οργάνωσής του για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι. Όπως επισημάνθηκε, με ευθύνη της κυβέρνησης Αναστασιάδη αρκετά προβλήματα συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα και η ΕΚΥΣΥ θα συνεχίσει τις προσπάθειες της με την ελπίδα να μπορούν να επιλυθούν. «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν μπορεί και δεν θέλει να επιλύσει τα προβλήματα. Άλλωστε δεν έλυσε μέχρι σήμερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι μας με αποτέλεσμα να έχει πληγεί το βιοτικό τους επίπεδο σε τέτοιο βαθμό που οι αντοχές τους να έχουν  εξαντληθεί», τόνισε ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ.

Της συνέλευσης προέδρευσε ο Κουμής Δημήτρη ενώ ο Γεώργιος Τίγρης φρόντισε με την κιθάρα και το τραγούδι του να παρουσιάσει ένα ωραίο πρόγραμμα για τους συνταξιούχους οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά και τον ευχαρίστησαν. Η συνέλευση εξέλεξε και την νέα Τοπικής Επιτροπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ