Ο Μ. Παπανικολάου επανεκλέγηκε Γ.Γ. της Συντεχνίας Οικοδόμων ΠΕΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας Οικοδόμων, Μηχανοτεχνιτών της ΠΕΟ πραγματοποίησε συνεδρία στις 19 Ιουλίου στην παρουσία της Γ.Γ. της ΠΕΟ για καταρτισμό σε Σώμα, εκλογή των αξιωματούχων και διορισμό των υπευθύνων των Κλάδων και των βοηθητικών γραφείων.

Στην θέση του Γενικού Γραμματέα επανεκλέγηκε ο Μιχάλης Παπανικολάου, στη θέση του Βοηθού Γενικού Γραμματέα εκλέγηκε ο Ευτύχιος Παπαμιχαήλ, στην θέση του Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα ο Αδάμος Καταλάνος και στη θέση του Γενικού Ταμία ο Κυριάκος Κυριάκου.

Τη Γραμματεία της Συντεχνίας απαρτίζουν οι Μιχάλης Παπανικολάου, Ευτύχιος Παπαμιχαήλ, Αδάμος Καταλάνος, Κυριάκος Κυριάκου και Αντρέας Κωνσταντίνου.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Συντεχνίας θα είναι ενδεκαμελές και θα αποτελείται από τους Μιχάλη Παπανικολάου, Ευτύχιο Παπαμιχαήλ, Κυριάκο Κυριάκου, Αδάμο Καταλάνο, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γρηγόρη Γρηγόρη, Άγγελο Αγγελοδήμου, Γεώργιο Χριστοδούλου, Γιώργο Καραβά, Πέτρο Χήρα και Αντρέα Αντωνίου.

Οι Υπεύθυνοι για τους διάφορους κλάδους είναι οι:

-Κλάδος Οικοδόμων: Κυριάκος Κυριάκου

-Κλάδος Ετοιμοπαράδοτου Μπετόν: Άγγελος Αγγελοδήμου

-Κλάδος Μωσαϊκών: Γιώργος Καραβάς

-Κλάδος Ξυλουργών: Χρίστος Χρίσου

-Κλάδος Ηλεκτρολόγων: Σάββας Αριστείδου και Χαρούλλα Σόλου

-Κλάδος Μηχανολογικών Έργων: Νεόφυτος Κυριάκου.

Υπεύθυνοι για τα διάφορα βοηθητικά γραφεία είναι οι:

-Μορφωτικό Γραφείο: Ανδρέας Κωνσταντίνου

-Οργανωτικό Γραφείο: Αδάμος Καταλάνος. Επίσης στο Οργανωτικό Γραφείο πέραν του υπεύθυνου θα συμμετέχουν οι Ανδρέας Οδυσσέως (Τμήμα Λευκωσίας), Ανδρέας Κουλαπής (Τμήμα Λάρνακας), Γιώργος Καραβάς (Τμήμα Λεμεσού), Πέτρος Χήρας (Τμήμα Αμμοχώστου) και Κυριάκος Πογιατζής (Τμήμα Πάφου).

Τέλος για το Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας υπεύθυνος είναι ο Κάρλος Φούττης.