ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΗΣ WOLT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου wolt, με την ευκαιρία των μαζικών κινητοποιήσεων σας σε όλη την Ελλάδα σας στέλνουμε θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας διότι έχουμε περάσει τα ίδια τον Δεκέμβριο του 2022. Η μεγάλη  απεργία των «ντελιβεράδων» της wolt στο νησί μας ξεκίνησε για τον ίδιο ακριβώς λόγο και είχε ως αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό συναδέλφων σας για οργάνωση στην Συντεχνία και για διεκδίκηση ρυθμισμένων όρων απασχόλησης κάτω από μια συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους.

Από την πρώτη στιγμή η ΠΕΟ και συγκεκριμένα η Συντεχνία Υπαλλήλων και Κέντρων Αναψυχής (ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ) βρίσκεται στο πλευρό των διανομέων φαγητού της wolt.

Την περίοδο αυτή βρισκόμαστε στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας όπου διεξάγεται μια μεγάλη συζήτηση για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης.

Συνάδελφοι,

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κοινός μας αγώνας όχι μόνο για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά για όλες τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου θα έχει αίσια κατάληξη και θα ρυθμιστούν οι όροι απασχόλησης, βελτιώνοντας την εργασία σε συνθήκες Ασφάλειας και Ευημερίας.

Στον αγώνα που δίδετε δεν είσαστε μόνοι!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Νεόφυτος Ττιμινής

Γενικός Γραμματέας ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ                      

Λευκωσία 

4/4/2023 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ