ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΠΑΦΟΥ

Θερμές ευχαριστίες της ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο κρατικό Δάσος Πάφου

Δυστυχώς για ακόμα μια χρονιά οι δασικές πυρκαγιές συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στη χώρα μας.

Αργά το απόγευμα της χθεσινής ημέρας ξέσπασε πυρκαγιά στην καρδιά του  Κρατικού Δάσους της Πάφου σε μια δύσβατη περιοχή, πλούσια σε βλάστηση. Υπό την καθοδήγηση του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεκάδες δασοπυροσβέστες, εργάτες πυρόσβεσης και εθελοντές, ανταποκρίθηκαν άμεσα και καθοριστικά για τον περιορισμό της πυρκαγιάς. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλέστηκαν να εργαστούν για κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν ιδιαίτερα αντίξοες, λόγω της δύσκολης προσβασιμότητας στην περιοχή καθώς και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην χώρα μας αυτές τις μέρες. 

Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, οι ήρωες της πρώτης γραμμής κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο πριν προλάβει να πάρει καταστροφικές διαστάσεις, ενώ στην περιοχή παραμένει μεγάλος αριθμός δασοπυροσβεστών και εργατών πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Η ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους δασοπυροσβέστες, εργάτες πυρόσβεσης και τους εθελοντές όλων των υπηρεσιών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Παράλληλα ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στους δασοπυροσβέστες οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ