“ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Δικοινοτική Εκδήλωση για την 8η του Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ  και το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, μαζί με Τουρκοκυπριακές Γυναικείες και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις διοργανώνουν κοινή εκδήλωση με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με σύνθημα  «Μαζί για επανένωση, ισότητα, αλληλεγγύη».

Της εκδήλωσης θα προηγηθούν δύο παράλληλες πορείες οι οποίες θα καταλήξουν στο Σπίτι της Συνεργασίας, στο οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, στις 19:30.

Στέλνουμε δυνατά το μήνυμα πως μαζί θα αγωνιστούμε για την ισότητα και την ισοτιμία των φύλων στην κοινή μας πατρίδα, πως στεκόμαστε αλληλέγγυες, η μια δίπλα στην άλλη, πως είμαστε έτοιμες να ζήσουμε μαζί, ειρηνικά σε μια επανενωμένη Κύπρο και πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να απαλλαγούμε από τους στρατούς και τα συρματοπλέγματα.

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023

18:15 Προσυγκέντρωση στο άνοιγμα της οδού Λήδρας όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από την Γενική Γραμματέα ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους και τη Γενική Γραμματέα ΠΟΓΟ, Σκεύη Κουκουμά.

19:00 Πορεία προς το Οδόφραγμα του Λήδρα
Πάλας.

19:30 Συνάντηση στο Σπίτι της Συνεργασίας όπου Ελληνοκύπριες και Τουρκοκύπριες θα συναντηθούν για να εκφράσουν τους κοινούς τους στόχους για Ειρήνη και Επανένωση της πατρίδας μας, για Ισότητα και Ισοτιμία των Φύλων.

Επαρχιακές εκδηλώσεις

Θα πραγματοποιηθούν επίσης και επαρχιακές εκδηλώσεις ως εξής:

Λεμεσός: Σάββατο  18  Μαρτίου 2023, 4.00μμ.  Ξενοδοχείο  «KAPETANIOS ODYSSEIA» (Πρώην ΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΘΕΟΝ).

Λάρνακα: Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, 6.00μμ., Alexander College.

Πάφος: Τετάρτη 15 Μαρτίου, 5.00μμ., Ξενοδοχείο Σοφιάνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ