ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ CLIFF SMITH ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ROOF LOCAL 36 TOY ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Μήνυμα αλληλεγγύης με τον συνδικαλιστή Cliff Smith και το συνδικάτο Roofers Local 36 του Λος Άντζελες

Η ΠΕΟ εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Συνδικάτο Roofers Local 36 του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και στον συνδικαλιστική Cliff Smith και καταδικάζει τους ωμούς εκβιασμούς και τις απειλές από το συνδικάτο AFL-CIO σε βάρος τους καθώς και την απαίτηση να αποχωρήσουν από τις γραμμές της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Οι ενέργειες τους αυτές παραβιάζουν τις δημοκρατικές και συλλογικές αποφάσεις των μελών της οργάνωσης Roofers Local 36 του Λος Άντζελες να συμμετέχουν και να αναπτύσσουν διεθνή δράση μέσα από τις γραμμές της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και του διεθνούς ταξικά προσανατολισμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Καταγγέλλουμε τις απειλές και τους εκβιασμούς σε βάρος των συνδικαλιστών και τις διαχρονικές αντιδημοκρατικές πρακτικές φίμωσης των εργαζομένων και παραποίησης της βούλησής τους που έχουν ως στόχο την αποδυνάμωση και διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος, την υποταγή του στις αρχές του ρεφορμισμού και της αφομοίωσης του στην ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων. Τέτοιες μέθοδοι δεν μπορούν να φιμώσουν τις αγωνιστικές φωνές και την ανάγκη των εργαζομένων στους χώρους εργασίας και στην κοινωνία για να συνεχίσουν τους αγώνες τους ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση.

H ΠΕΟ πιστή στις αρχές της ταξικής αλληλεγγύης και στην βάση των αποφάσεων του 18ου συνεδρίου της ΠΣΟ στέκεται στο πλευρό των Roofers Local 36 του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και στον συνδικαλιστή Cliff Smith και τους διαβεβαιώνει ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα τους απέναντι στους εκβιασμούς και τις απειλές.

13/7/2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ