ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η ΠΕΟ μαζί με το Παγκόσμιο Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα και τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, τιμά και φέτος με λαμπρότητα την Εργατική Πρωτομαγιά.

 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

Η ΠΕΟ μαζί με το Παγκόσμιο Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα και τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, τιμά και φέτος με λαμπρότητα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Με δεκάδες συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Κύπρου και τις μεγάλες επαρχιακές εκδηλώσεις η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία θα στείλει το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα των εργαζομένων ώστε να περάσουν δυναμικά στην αντεπίθεση για κοινωνική δικαιοσύνη και επανένωση, όπως είναι άλλωστε το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς.

Λόγω της γιορτής του Πάσχα, οι επαρχιακές εκδηλώσεις μετατίθενται φέτος αλλά ανήμερα της Πρωτομαγιάς αντιπροσωπεία της ΠΕΟ θα συμμετέχει στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση των Τ/κ Συνδικαλιστικών Οργανώσεων που θα γίνει στο Λήδρα Πάλας.

Η ΠΕΟ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Το πρόγραμμα των επαρχιακών εκδηλώσεων αναλυτικά:

Λευκωσία, Σάββατο 23 Απριλίου

-10.30π.μ. Συγκέντρωση στο Οίκημα ΠΕΟ Λευκωσίας.

-Κύριος ομιλητής ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης.

-Χαιρετισμοί από τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και εκ μέρους της Τ/κ Συνδικαλιστικής Οργάνωσης DEV-IS.

-Παρέλαση στους Κεντρικούς δρόμους της πόλης

Λεμεσός, Σάββατο 23 Απριλίου

-10.15 π.μ. Συγκέντρωση στο οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού.

-10:45 π.μ. Εκκίνηση παρέλασης από το οίκημα της ΠΕΟ Λεμεσού. Θα ακολουθήσει τις οδούς Λουκή Ακρίτα, Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ και θα καταλήξει στον χώρο του ΕΝΑΕΡΙΟΥ.

-11:15 π.μ. Συγκέντρωση στον χώρο του ΕΝΑΕΡΙΟΥ. Ομιλία από τον Επαρχιακό Γραμματέα Δημήτρη Χριστοδούλου. Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα.

Πάφος, Σάββατο 23 Απριλίου

-10 π.μ. Συγκέντρωση στο Οίκημα της ΠΕΟ Πάφου. Ομιλία από τον Ε.Γ. της ΠΕΟ Πάφου, Αντρέα Φακοντή. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-11 π.μ. Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αμμόχωστος, Σάββατο 23 Απριλίου

10 π.μ. Συγκέντρωση στο Οίκημα της ΠΕΟ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

-Καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-Ομιλία από τον Ε.Γ. της ΠΕΟ Αμμοχώστου, Ευάγγελο Ευαγγέλου.

-Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους.

Λάρνακα, Παρασκευή 6 Μαΐου

-6.30 μ.μ. Προσυγκέντρωση στο Οίκημα της ΠΕΟ Λάρνακας

-Παρέλαση με τις φιλαρμονικές από την Οδό Νικοδήμου Μυλωνά προς τη λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες).

-Συγκέντρωση στις Φοινικούδες στην εξέδρα του Δήμου. Ομιλία από τον Ε.Γ. της ΠΕΟ Λάρνακας Μάριο Πρατζιώτη. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και συναυλία με το συγκρότημα “Prospectus”.

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ