Εκδήλωση ΕΚΥΣΥ Συν. Κιτίου: «Συζητώ, ενημερώνω και γευματίζω με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

Εκδήλωση ΕΚΥΣΥ Συν. Κιτίου: «Συζητώ, ενημερώνω και γευματίζω με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε η ΕΚΥΣΥ Συνοικισμού Κιτίου στο Οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων του Συνοικισμού Κιτίου την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση έγινε με την πρωτοβουλία της τοπικής Οργάνωσης της ΕΚΥΣΥ, η οποία μετά το τέλος της εκδήλωσης παρέθεσε γεύμα σε όλους τους συνταξιούχους που παρευρέθηκαν.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Τοπικός Γραμματέας της Ε.ΚΥ.ΣΥ Παναγιώτης Αρτεμίου και το μέλος της επιτροπής Παναγιώτης Πέτρου, οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία και τη στήριξη και έκαναν σύντομη ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις της Οργάνωσης.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης, ο οποίος ενημέρωσε τους συνταξιούχους για τη δράση της Οργάνωσης του  και τους αγώνες που δίνει για την επίλυση των πολλών και χρόνιων προβλημάτων.

Αναφέρθηκε στις  συνεχιζόμενες έντονες φωνές διαμαρτυρίας των συνταξιούχων  οι οποίοι δεν αντέχουν πλέον την κοροϊδία  εκ  μέρους των κυβερνόντων, ούτε αντέχουν τα βάρη από το πολύ ψηλό κόστος της ακρίβειας, η οποία τους έχει  γονατίσει, και τόνισε  με το πιο κατηγορηματικό τρόπο    ότι μέσω   της ΕΚΥΣΥ  οι συνταξιούχοι  απαιτώντας σεβασμό   θα συνεχίσουν τον αγώνα  με όλα τα νόμιμα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Κοινοτάρχης Σάββας Τταντή, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρύσανθος Ζαννέττος, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος, ο Επαρχιακός Γραμματέας της Ε.ΚΥ.ΣΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου Γιώργος Σωτηρίου, ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ  Αμμοχώστου Χρίστος Νικολάου  και ο Γραμματέας της Ε.ΚΥ.ΣΥ Κιτίου Βάσσος Ηρακλέους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ