12-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

5ο Δεκαήμερο επαναπροσέγγισης των Οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος της Πάφου

 

 

12-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

 

 

5ο Δεκαήμερο επαναπροσέγγισης των Οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος της Πάφου

 

Συνεχίζοντας για 5η συνεχή χρονιά το Δεκαήμερο Επαναπροσέγγισης που διοργανώνουν από κοινού το ΑΚΕΛ, η ΠΕΟ, η ΠΟΓΟ, η ΕΔΟΝ και η ΕΚΑ Πάφου, οι Οργανώσεις του Λαϊκού Κινήματος στέλνουν το μήνυμα πως Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούν να ζήσουν μαζί σε μια κοινή πατρίδα και τίποτα δεν τους χωρίζει.

 

Στα πλαίσια του Δεκαημέρου θα φιλοξενηθούν Τουρκοκύπριοι από την κατεχόμενη Αμμόχωστο του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος οι οποίοι κατάγονται από την Πάφο.

 

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των κοινών αγώνων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων μεταλλωρύχων στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς με ομιλητές τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Τίτο Χριστοφίδη και τον Αναπληρωτή Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτήρη Φελλά.

 

Σήμερα, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δικοινοτική ποδοσφαιρική συνάντηση στο γήπεδο της ενορίας του Μουττάλου. Ομιλία θα απευθύνει ο Πάμπος Στυλιανού, Πρόεδρος του ΚΟΑ.

 

Αύριο, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 6.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στη μνήμη του Λάκη Θεοδούλου στο οίκημα «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» στον Μούτταλο.

 

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δικοινοτικό Φεστιβάλ στο κέντρο «Ελεούθκια» στην Τίμη με την συμμετοχή Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών συγκροτημάτων. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Γ.Γ της Κ.Ε ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού.

 

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. θα διοργανωθεί συζήτηση με θέμα «38 χρόνια μετά – δυνατότητα συμβίωσης» στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης. Εισηγητές θα είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, ο Τουρκολόγος, μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Νίκος Μούδουρος και ο Ακαδημαϊκός Νιαζί Κιζιλγκιουρέκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ