ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η ΠΕΟ θα τιμήσει την Πρωτομαγιά με ένα μαραθώνιο επετειακό αφιέρωμα, το οποίο θα μεταδίδεται από τις σελίδες της στο διαδίκτυο λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν. Η ζωντανή μετάδοση θα αρχίσει στις 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι:

  1. Μουσικοί: Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Κούλης Θεοδώρου, Δημήτρης Σουρουλλάς, Γιώργος Γρηγορίου, Νικόλας Φιλήτας, Μάριος Κωνσταντίνου, Αντρέας Κλαρκ, Φρειδερίκη Τομπάζου, Κλεοπάτρα Τομπάζου, Κατερίνα Παράσχου, Πάρης Παράσχος, Νικόλας Παπανικολάου, Σάββας Χρυσοστόμου, Πόλυς Ιωαννίδης, Γιώργος Δημητρίου, Μαρίνος Γεωργιάδης, Νίκος Παντέχης, Ανδρέας Κραμβιάς.
  2. Ηθοποιοί: Προκόπης Αγαθοκλέους, Νεκτάριος Θεοδώρου, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Βαλεντίνος Κόκκινος, Χριστίνα Χριστόφια, Μάριος Στυλιανού, Χάρης Κκολός, Βασιλική Αντρέου, Χάρης Καραΐσκος, Σάββας Μένοικος.

Τριάντα και πλέον άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού, αφιλοκερδώς και με πολλή προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΟ για να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Τους ευχαριστούμε.
Τιμούμε λοιπόν την Πρωτομαγιά φέτος, με μια κόκκινη σημαία στο μπαλκόνι και συντονιζόμαστε στις σελίδες της ΠΕΟ, την Πρώτη του Μάη, η ώρα 10.00 π.μ.

https://www.facebook.com/peo.org.cy/

29/04/2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ