ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΟ – ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2021

Με σύνθημα ¨Μένουμε δυνατοί! Υπερασπιζόμαστε – Διεκδικούμε¨ θα τιμήσουμε φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά. Δυστυχώς, λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να μην πραγματοποιήσουμε με την μορφή που τις είχαμε ανακοινώσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας. Αντί αυτών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακός γιορτασμός ως ακολούθως:

Την 1η του Μάη η ώρα 10.00 πμ, συμβολική εκδήλωση έξω από τα γραφεία της ΠΕΟ όπου θα μιλήσει για το νόημα της μέρας ο Γ.Γ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης, θα χαιρετίσει ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και εκ μέρους των Τ/κ ο πρόεδρος της DEV-IS Κοράλ Ασλάμ. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των αφανών ηρώων της εργατικής τάξης.

Η εκδήλωση θα είναι κλειστή για τον κόσμο. Θα παρευρίσκονται μόνο μικρός αριθμός καθορισμένων εκπροσώπων στα πλαίσια των προβλεπόμενων κανόνων. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από τις σελίδες της ΠΕΟ στο διαδίκτυο και τα ΜΚΔ.

Από τις σελίδες της ΠΕΟ στο διαδίκτυο, από η ώρα 10.00 το πρωί θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση επετειακού αφιερώματος. Πρόκειται για ένα μαραθώνιο πρόγραμμα με αφιερώματα, προβολές, μηνύματα Τουρκοκυπρίων Συνδικαλιστών και βετεράνων και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή δεκάδων μουσικών, ηθοποιών και άλλων καλλιτεχνών, από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους την μέρα της Πρωτομαγιάς να αναρτήσουν έξω από τα σπίτια τους μια κόκκινη σημαία. Σύμβολο των αγώνων που τιμούμε αλλά και των αγώνων που μας περιμένουν.

26 Απριλίου 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ