Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών

Επιβεβλημένη η παρέμβαση της πολιτείας για προστασία του τόπου μας.

Δυστυχώς για ακόμα μια χρονιά οι δασικές πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές της χώρας μας συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στο περιβάλλον αλλά και σε ιδιωτικές περιουσίες.

Η ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους δασοπυροσβέστες, εργάτες πυρόσβεσης και τους εθελοντές όλων των υπηρεσιών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά και με αυτοθυσία εργάστηκαν με στόχο την κατάσβεση των πυρκαγιών. Η αφοσίωση και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες τους είναι αξιέπαινες και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα θάρρους και αποφασιστικότητας.

Ευελπιστούμε πως η πολιτεία, καθώς επίσης και η νέα διεύθυνση του Τμήματος Δασών θα ενσκήψουν ούτως ώστε να επιλύσουν άμεσα, χρονίζοντα προβλήματα στελέχωσης αλλά και αναγκαίας ενίσχυσης σε πτητικά και άλλα μέσα που θα εξασφαλίζουν την προστασία της χώρας και των πολιτών της.

Τέλος εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας σε όσους πολίτες δοκιμάζονται αυτές τις μέρες λόγω των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών.

17 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ακρίβεια καλπάζει και η κυβέρνηση κόβει και τα ελάχιστα στοχευμένα...

Η κυβέρνηση αποφάσισε τον τερματισμό των στοχευμένων μέτρων επιδότησης της τιμής ηλεκτρικού ρεύματος και του μηδενικού ΦΠΑ σε συγκεκριμένα προϊόντα, με το επιχείρημα ότι...