ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2020, η Παγκύπρια Συνέλευση των στελεχών των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ  και ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, που εκπροσωπούν πέραν των επτά χιλιάδων πεντακοσίων Ωρομισθίων στη Κυβέρνηση.

Η συνέλευση ενέκρινε  το πακέτο των αιτημάτων για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης για τα έτη 2019-2020 καθώς επίσης  και τους χειρισμούς των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων για αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν καθ’ όλη αυτή τη περίοδο.

Οι Γενικοί Γραμματείας των Συντεχνιών Μιχάλης Αρχοντίδης ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ και Γιώργος Κωνσταντίνου ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ ανέλυσαν την πολιτική αιτημάτων και απάντησαν σε σωρεία ερωτήσεων και παρεμβάσεων.

Η Συνέλευση τόνισε τη στήριξη της προς τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για περιφρούρηση των κεκτημένων ωφελημάτων  των Ωρομισθίων.

Τέλος οι δύο Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ζήτησαν από τα στελέχη τους που παρευρέθηκαν στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη να συνεχίσουν να στηρίζουν την συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουν οι οργανώσεις τους για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.

 

Εκ των συντεχνιών

ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ & ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ

 

25/2/2020

{gallery}/photos/2020/pasyek/gen_syn_oromithion{/gallery}

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ