ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΟ ΚΑΙ Τ/Κ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ ενέκρινε την περασμένη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου το έγγραφο που θα κατατεθεί και θα συζητηθεί στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη της 1ης Μαρτίου 2019.

 

 

ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΟ ΚΑΙ Τ/Κ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ

Το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ και τα Τμήματα Γυναικών Τουρκοκυπριακών Οργανώσεων μελών της ΠΣΟ πραγματοποίησαν μια πολύ επιτυχημένη δικοινοτική εκδήλωση χθες Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, στο οίκημα της ΠΕΟ.

Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Γ.Γ. της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης και ο Πρόεδρος της Τ/κ Συνδικαλιστικής Οργάνωσης DEV-IS Hasan Felek.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν η Γραμματέας του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών της ΠΕΟ Μαρίνα Κούκου και η Υπεύθυνη του Γραφείου Γυναικών της DEV-IS Sevgul Uludag, οι οποίες τόνισαν τη σημασία της εκδήλωσης και ανακοίνωσαν το κοινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων των Οργανώσεων.


Η εκδήλωση που είχε και πολιτιστικό περιεχόμενο διανθίστηκε με παραδοσιακά Κυπριακά τραγούδια στα Ελληνικά και Τουρκικά από δικοινοτικό μουσικό σχήμα και απαγγελία ποιημάτων από την Nese Yasin. Προβλήθηκε επίσης φιλμάκι από την δικοινοτική δράση του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτροπος Ισότητας, κ. Ιωασηφίνα Αντωνίου και εκπρόσωποι άλλων Οργανώσεων.

* Εκτενέστερο ρεπορτάζ για την εκδήλωση θα δημοσιευτεί στο Εργατικό Βήμα που θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ