ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΟ

Ο νέος Πρέσβης της Παλαιστίνης Abdallah H.A. Attari επισκέφθηκε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2021 στα πλαίσια των επαφών του,  τα γραφεία της ΠΕΟ και είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της οργάνωσης Πάμπη Κυρίτση.

Καλωσορίζοντας τον Πρέσβη ο Πάμπης Κυρίτσης σημείωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ΠΕΟ η υποδοχή του. Στη συνέχεια  αναφέρθηκε στις διαχρονικές σχέσεις και την  συνεργασία που διατηρεί η ΠΕΟ με το Παλαιστινιακό συνδικαλιστικό κίνημα και επαναβεβαίωσε από θέση αρχής την στήριξη και την αλληλεγγύη των Κυπρίων εργαζομένων στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης Abdallah H.A. Attari ευχαρίστησε για  την αλληλεγγύη στον  αγώνα των Παλαιστινίων για  τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής και την  ίδρυση ενός ανεξάρτητου  παλαιστινιακού κράτους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και  επανέλαβε την στήριξη της ηγεσίας της Παλαιστίνης στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού και επανένωσης της Κύπρου. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα εργαστεί για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων και συνεργασίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων  των δύο χωρών.

6 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ