Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Ο Π. Κυρίτσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους στην Πάφο για τα προβλήματα στην οικονομία και το επικείμενο 26ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΕΟ τονίζοντας την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας να αντιδράσει δυναμικά στις αντιλαϊκές απαιτήσεις της Τρόικα

 

Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΕΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

 

 

Ο Π. Κυρίτσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους στην Πάφο για τα προβλήματα στην οικονομία και το επικείμενο 26ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΕΟ τονίζοντας την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας να αντιδράσει δυναμικά στις αντιλαϊκές απαιτήσεις της Τρόικα

 

Ολοήμερη επίσκεψη στην πόλη και επαρχία της Πάφου πραγματοποίησε στις 13 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης.

 

Ο Γ.Γ. της ΠΕΟ συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ Σάββα Τούλουπο, τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ Πάφου Κώστα Ρώσσο, τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ Πάφου Ανδρέα Ανδρέου και τον Οργανωτικό της ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ Πάφου Αλέξη Αλεξίου, επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Πάφου όπου είχε συνάντηση με τη διευθύντρια της Πολιτικής Αεροπορίας Ανδρούλα Χριστοδουλίδου και τον Ανώτερο Επιθεωρητή του Αερολιμένα Αντώνη Χαραλάμπους. Στη διάρκεια της επίσκεψής της η αντιπροσωπεία της ΠΕΟ ενημερώθηκε για την κατάσταση του αεροδρομίου Πάφου, τις αεροπορικές εταιρείες  και τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

 

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον διευθυντή της «HERMES» Άντη Φράγκου και ενημερώθηκε για την  κατάσταση των εργαζομένων που εργοδοτούνται στις εταιρείες καθώς επίσης και για την φετινή κίνηση τουριστών στο αεροδρόμιο Πάφου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια. Ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός που μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση είναι εξαιρετικά σημαντικός για την οικονομία της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα.

 

Ακολούθως, ο Γ.Γ. της ΠΕΟ και η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους στα διάφορα Τμήματα του αεροδρομίου όπως είναι τα εστιατόρια, τα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της «LGS», της «SWISSPORT» και της «CHAPO», τους οποίους ενημέρωσε για το επικείμενο 26ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΠΕΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012.

 

Ο Γ.Γ. της ΠΕΟ ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την κατάσταση της οικονομίας, την ανάγκη προστασίας των Συλλογικών Συμβάσεων καθώς και την ετοιμότητα του Συνδικαλιστικού Κινήματος να αντιδράσει στις αντεργατικές και αντιλαϊκές απαιτήσεις της Τρόικα.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γ.Γ. της ΠΕΟ ήταν ο κύριος ομιλητής της Επαρχιακής Σύσκεψης των Τοπικών Επιτροπών που πραγματοποίησε το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΕΟ Πάφου στο αμφιθέατρο του οικήματος.

 

Η συζήτηση στη σύσκεψη επικεντρώθηκε στην οικονομική κρίση και τις θέσεις της ΠΕΟ και το άνοιγμα έκανε ο Ε.Γ. της ΠΕΟ Πάφου, βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Φακοντής.

 

Η σύσκεψη σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 στελεχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ