ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣΥ

Συγκέντρωση Μελών της Κοινωνικής Συμμαχίας για Εφαρμογή του ΓεΣΥ στη Βουλή των Αντιπροσώπων Παρασκευή 16 Ιουνίου, η ώρα 10:00 π.μ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣΥ

 

Συγκέντρωση Μελών της Κοινωνικής Συμμαχίας για Εφαρμογή του ΓεΣΥ στη Βουλή των Αντιπροσώπων Παρασκευή 16 Ιουνίου, η ώρα 10:00 π.μ

Ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιδώσει η Κοινωνική Συμμαχία στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ. ενόψει της ψήφισης των δυο νομοσχεδίων του ΓεΣΥ, της αυτονόμησης και των κανονισμών για τα εργασιακά, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η επίδοση του ψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια συγκέντρωσης των προέδρων, εκπροσώπων, στελεχών και μελών των συμβουλίων των οργανώσεων που αποτελούν την Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓεΣΥ στη Βουλή.

Στόχος της συγκέντρωσης είναι η έκφραση της κοινωνικής αναγκαιότητας και αξίωσης για ψήφιση των τριών νομοσχεδίων και της αποφασιστικότητας και προσήλωσης όλων για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και για την άμεση προώθηση και εφαρμογή τόσο της αυτονόμησης των Κρατικών Νοσοκομείων όσο και της επιτυχημένης εφαρμογής του ΓεΣΥ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα διαβαστεί το ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ το οποίο θα επιδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επικεφαλής των οργανώσεων που αποτελούν την κοινωνική συμμαχία ενώ και θα παραμείνουμε στο χώρο μέχρι και την τελική ψήφιση των νομοσχεδίων.

Ευελπιστούμε ότι η 16η Ιουνίου 2017 θα αποτελέσει ένα ιστορικό ορόσημο που θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας δύσκολης και επίπονης πορείας στην οποία θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια για την τελική εφαρμογή του ΓεΣΥ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πολίτη.

Διεκδικούμε μαζί, ΓεΣΥ εδώ και τώρα για την Κοινωνία, για τον καθένα από εμάς.

12/06/2017

Η Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓΕΣΥ έχει συσταθεί τον Οκτώβριο του 2016 και αποτελείται από τις οργανώσεις: ΠΟΣΠΦ, ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΔΕΟΚ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, Σύνδεσμος Καταναλωτών, Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, ΕΚΥΣΥ, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ