ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μπορεί φέτος η Πρωτομαγιά να μην γιορτάστηκε στους δρόμους αλλά το κάλεσμα της ΠΕΟ για τις συμβολικές εκδηλώσεις και δράσεις τιμής της Εργατικής Πρωτομαγιάς εισακούστηκε από τη μια γωνιά της Κύπρου μέχρι την άλλη ξεπερνώντας ακόμα και τα εμπόδια του συρματοπλέγματος αφού στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκαν και οι Τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι.

Εκατοντάδες φωτογραφίες από κόκκινες σημαίες στα μπαλκόνια έφτασαν κοντά μας από το πρωί. Μαζέψαμε αρκετές από αυτές και θα κάνουμε ειδική ανάρτηση αργότερα στο facebook.

Χιλιάδες ήταν αυτοί που συντονίστηκαν μαζί μας και παρακολούθησαν το ζωντανό μας πρόγραμμα με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα. Στο ζωντανό πρόγραμμα παρουσιάστηκαν επίσης βιντεογραφημένα μηνύματα από βετεράνους αγωνιστές του ταξικού συνδικαλιστικού Κινήματος καθώς και Τουρκοκύπριους συνδικαλιστές.
Ολόκληρο το ζωντανό πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένης και της συμβολικής εκδήλωσης έξω από το οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία αναρτήθηκε ήδη στη σελίδα της ΠΕΟ στο facebook.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σημερινή συμβολική εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν, ένεκα περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, μόνο οι επικεφαλείς των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος, της ΠΕΟ, του ΑΚΕΛ, της ΕΔΟΝ, της ΠΟΓΟ και της ΕΚΑ.

{gallery}/photos/2020/1_may_2020/ekdilosi{/gallery}

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ