Ο ΓΓ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΕΟ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, με απόλυτη επιτυχία το 17ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικοδόμων ( UITBB).

Οι σύνεδροι προέρχονταν από πολλές οργανώσεις και χώρες σε όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας όλες της ηπείρους.

Στις εκλογές που διεξάχθηκαν εκλέχθηκε η νέα ηγεσία της οργάνωσης. Στην θέση του Γενικού Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Οικοδόμων (UITBB) επανεκλέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας Οικοδόμων ΠΕΟ, Μιχάλης Παπανικολάου.

H επανεκλογή στην ηγεσία της Διεθνούς Ένωσης Οικοδόμων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Συντεχνία Οικοδόμων ΠΕΟ και αντικατοπτρίζει την εκτίμηση των συναδέλφων σε όλο τον κόσμο για την δράση της Συντεχνίας μας.

Μιλώντας στο κλείσιμο του Συνεδρίου, ο Μιχάλης Παπανικολάου ανάφερε ότι η επανεκλογή του στην θέση αυτή προσδίδει ιδιαίτερη τιμή στην Συντεχνία Οικοδόμων της ΠΕΟ και δείχνει την αναγνώριση της δράσης της Συντεχνίας μέσα στην Διεθνή Ένωση Οικοδόμων ( UITBB).
Έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι μέσα από την δράση και τους καθημερινούς αγώνες, «οι εργαζόμενοι θα καθορίσουμε το μέλλον μας και θα δικαιώσουμε τους αγώνες μας, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, για μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ