ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, της ΠΕΟ και της ΠΟΓΟ, επισκέφθηκε ιδρύματα στη Λάρνακα και επανέλαβε τη σταθερή στήριξη του ΑΚΕΛ στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και στα ιδρύματα που τα φροντίζουν.

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

 

 

 

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, της ΠΕΟ και της ΠΟΓΟ, επισκέφθηκε ιδρύματα στη Λάρνακα και επανέλαβε τη σταθερή στήριξη του ΑΚΕΛ στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και στα ιδρύματα που τα φροντίζουν.

 

Την αντιπροσωπεία του λαϊκού κινήματος αποτελούσαν ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΠΕΟ Λάρνακας Μάριος Πρατζιώτης, η Επαρχιακή Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Νίκο Ιωάννου, η Γ.Γ. του Γυναικείου Κινήματος της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά, η Επαρχιακή Γραμματέας του Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων ΠΕΟ Λάρνακας και Αμμοχώστου Λία Μουσουπέτρου και βουλευτές του κόμματος.

 

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα Κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες Άγιος Γεώργιος, Άγιος Λάζαρος και Άγιος Σπυρίδων, μοίρασαν δώρα, αντάλλαξαν ευχές και παρέδωσαν στις διευθύνσεις συμβολικά χρηματικά ποσά εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

 

Κόβοντας τη βασιλόπιτα, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ τόνισε την υποχρέωση όλων να στέκονται στο πλευρό αυτών των ανθρώπων. 

 

«Το κράτος έχει χρέος και υποχρέωση να φροντίζει ώστε οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από διάφορα προβλήματα να έχουν την κατάλληλη φροντίδα και την καλύτερη δυνατή ζωή», ανέφερε στις δηλώσεις του καταθέτοντας την αγάπη και την εκτίμηση και του κόμματος και του Λαϊκού Κινήματος στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους και προσφέρουν, όπως είπε, ανεκτίμητες υπηρεσίες στα άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. 

 

Όπως είπε, το ΑΚΕΛ μαζί με την ΠΕΟ και την ΠΟΓΟ επισκέπτονται διαχρονικά αυτά τα ιδρύματα ως ένδειξη αγάπης στους ανθρώπους που τυγχάνουν φροντίδας, αλλά και σε όσους εργάζονται σε αυτά.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε μετά το πέρας της επίσκεψης στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος δίδοντας τα συγχαρητήριά του στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι έχει συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια για διαμόρφωση ενός σύγχρονου χώρου, ο οποίος θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των παιδιών που βρίσκονται σε αυτό το Ίδρυμα.

 «Θεωρούμε ότι το κράτος έχει χρέος και υποχρέωση να φροντίζει έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από οποιαδήποτε προβλήματα, να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και την καλύτερη δυνατή ζωή», κατέληξε ο Α. Κυπριανού ο οποίος εισέπραξε τις θερμές ευχαριστίες από τις διευθύνσεις και το προσωπικό των ιδρυμάτων για τη σταθερή παρουσία του ΑΚΕΛ στο πλευρό αυτών των ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ