ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Υψώνουμε ασπίδα προστασίας κατά της ακρίβειας
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Η ΠΕΟ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας που διοργανώνει το ΑΚΕΛ το ερχόμενο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Οι αυξήσεις των τιμών δεν έχουν σταματημό ενώ αναμένονται σύντομα και νέες αυξήσεις στα καύσιμα που θα οδηγήσουν σε αλυσιδωτές αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα. Η ακρίβεια επιβαρύνει τους εργαζόμενους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που και πάλι θα πληρώσουν το τίμημα.
Η ΠΕΟ κατέθεσε εδώ και καιρό συγκεκριμένες προτάσεις για αντιμετώπιση της ακρίβειας και στήριξης των ευάλωτων ομάδων αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρακολουθεί με απάθεια προσπαθώντας παράλληλα να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας.
Ως ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα συμμετέχουμε μαζικά στην προσπάθεια δημιουργίας κοινωνικής ασπίδας κατά της ακρίβειας και δίνουμε το παρόν μας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΑΚΕΛ το ερχόμενο Σάββατο σε όλες τις επαρχίες:

Λευκωσία: 15.30, Άνοιγμα της Οδού Λήδρας
Λεμεσός: 11.00, Οίκημα ΠΕΟ Λεμεσού
Αμμόχωστος: 11.30, Κυκλικός κόμβος Δερύνειας – Παραλιμνίου
Λάρνακα: 11.00, Πλατεία Αλκής
Πάφος: 10.30, Πλατεία Κένεντι

Υψώνουμε ασπίδα και απαιτούμε μέτρα προστασίας κατά της ακρίβειας!
24/2/2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ