Μεγάλη επιτυχία της συνεστίασης της ΕΚΥΣΥ Πάφου

Οι συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΚΥΣΥ Πάφου και παρευρέθηκαν στην συνεστίαση που διοργανώθηκε με επιτυχία στη Πέγεια την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έδειξαν τις ικανότητες τους στο χορό ενώ κάποιοι πήραν τα μικρόφωνα και τραγούδησαν ή παρουσίασαν το ταλέντο τους στα ποιήματα- τσιαττιστά.

Ύστερα από το άνοιγμα της εκδήλωσης που έγινε από την Επαρχιακή Γραμματέα Ελένη Ευριπίδου Χατζιάντωνα, σύντομη ομιλία έγινε από τον Γ.Γ της Οργάνωσής Κώστα Σκαρπάρη ο οποίος τους ενημέρωσε για τους αγώνες της ΕΚΥΣΥ για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Γ.Γ της ΕΚΥΣΥ άσκησε έντονη κριτική τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση όσο και στη σημερινή για την ανάλγητη συμπεριφορά τους έναντι των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Διαβεβαίωσε όμως τους συνταξιούχους ότι η ΕΚΥΣΥ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων τους. Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν οι Νίκος Σαββίδης Ε.Γ. της ΠΕΟ, Βαλεντίνος Φακοντής Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Μαρίνος Λάμπρου Δήμαρχος Πέγειας , Κώστας Μαυρομάτης υποψήφιος Αντιδήμαρχος Πάφου, ο υποψήφιος Πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, ο Δημήτρης Ξενοφώντος υποψήφιος αντιδήμαρχος Κισσόνεργας και κοινοτάρχες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ