Οι πρόσφυγες συνταξιούχοι της ΕΚΥΣΥ Καρμιώτισσας (Πάνω Πολεμιδιών) αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, όπως είναι η ακρίβεια, η απαίτηση για κατάργηση του πέναλτι 12% στις συντάξεις, η αντιμετώπιση του κόστους που παρουσιάζεται από την αγορά φαρμάκων μέσω του ΓΕΣΥ, η βελτίωση της νομοθεσίας για τη σύνταξη χηρείας των ανδρών, η αύξηση της χορηγίας για την παραμονή των ηλικιωμένων στις στέγες ηλικιωμένων, η επαναφορά των κριτηρίων για το Πασχαλινό επίδομα, η ανάγκη λειτουργίας κέντρων αποκατάστασης κτλ. συζητήθηκαν στην Συνέλευση των συνταξιούχων Καρμιώτισσας.

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2024 και σε αυτή έγινε πλήρης ενημέρωση για τα συνεχή διαβήματα και τους αγώνες της ΕΚΥΣΥ για την επίλυσή τους από τον Γ.Γ. της Οργάνωσης Κώστα Σκαρπάρη, ο οποίος παρευρέθηκε με τον Ε.Γ. ΕΚΥΣΥ Λεμεσού Παντελή Παντελίδη. Όπως επεσήμανε ο Κ. Σκαρπάρης, λόγω της ανάλγητης συμπεριφοράς και στάσης της κυβέρνησης δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι να υποφέρουν και να μην τα βγάζουν πέρα μέχρι το τέλος κάθε μήνα.

Οι συνταξιούχοι επεσήμαναν  τα πολλά ψέματα ή τις μισές αλήθειες που λέγονται συχνά από μέρους της κυβέρνησης και  την κάλεσαν να τους σεβαστούν  και να  σταματήσει να τους κοροϊδεύει. Την Συνέλευση  των συνταξιούχων  Καρμιώτισσας τίμησε με την παρουσία της η υποψήφια Δήμαρχος Πολεμιδιών Μαρία Σουτζιή  και ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Πάνω Πολεμιδιών Κίκης Μαυρής, οι οποίοι  απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό  εκφράζοντας την πλήρη στήριξή τους στην προσπάθεια των ιδίων και της Οργάνωσής  τους για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Επίσης παρευρέθηκαν  ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ασπρής και η υποψήφια Σχολική Έφορος Χριστιάνα Χρήστου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ